ČLÁNKY

Obsáhlý článek, který Vám pomůže odhalit G bod a ženskou ejakulaci. Rady, tipy, triky....vše co potřebujete vědět...

Tantra jóga, Mohendžodáro...co mne přivedlo? Renata Sharanya Mendelová

Autorka Renata Mendelová je akreditovanou cvičitelkou Mohendžodáro a návrhářkou http://www.styling-sharany.cz/ 

Ráda bych se zmínila o tom, co mne k Mohendžodáru přivedlo. Byla to nespokojenost sama se sebou. Neuměla jsem odpočívat, zastavit se a nekonat. Byla jsem zaměřená na výkon, výsledek a dosahování cíle.Ve vnějším světě jsem měla vše, co jsem si přála. Měla jsem rodinu, manžela, dceru. Dělala jsem práci, kterou jsem milovala a skvěle mne živila. Také dům se zahradou, psa? Přesto jsem se cítila nenaplněná. Jako by ve mně byla hluboká rána, nebo díra, která vše pohlcovala. Uvědomovala jsem si, že vnitřní spokojenosti nedosáhnu, resp. jsem nedosáhla, z vnějšího světa.

tantra jóga pro ženy - MUDr. Monika Sičová

Nádherný příběh o tantrické józe pro ženy, Mohendžodáro...Mystický příběh o příchodu Mohendžodáro k nám...přečtete si jedním dechem...

Tento nádherný příběh napsal můj milovaný přítel Igorek. Zachycuje mé první setkání s Mohendžodáro v Indii, dále mou osobní cestu. Příběh chápejte ve dvou rovinách, jednu jako biografii postavenou na faktech, druhou jako mystickou část. Mystická část chce formou literárního díla zachytit samotnou podstatu Mohendžodáro, tantrické cesty pro ženu.

Mohendžodáro, Tantra - Síla žen mého rodu, sdílení z intimní ženy, Isis Vítkov

Autorka je absolventkou základních kursů a týdenních kursů v létě...sdílí o svém prožitku...

Co je to za kouzlo, které mě vždy přivede k muži, který mi vždy vezme mou krásu, mé ženství? Co je to za kouzlo, které mě u něj drží tak dlouho, dokud se neplazím po zemi, vyčerpaná zoufalstvím a až v té chvíli přijde čas ho opustit? Co je to za čáry a kouzla? Bojím se. Co je to ve mě? Už tak dlouho to hledám.... abych to mohla změnit. Dětství,dospívání,dospělost - tolik bolesti a zklamání, říkám si JSEM JEŠTĚ SCHOPNA MUŽE MILOVAT?

Mohendžodáro - Tantra jóga pro ženy a Myomy, Ing. Adrea Špidlová

Autorka Ing. Andrea Špidlová je akreditovanou cvičitelkou Mohendžodáro a vede pravidelné kursy v Brně.

Snažila jsem se proto získat co nejvíce informací, abych se uzdravila bez chirurgické operace. Gynekolog mi totiž po vnitřním ultrazvuku sdělil podle něj jediné možné řešení ne právě nejšetrnějším způsobem: Od této velikosti to bereme i s dělohou. Tehdy jsem chtěla mít ještě další dítě, o to víc jsem se snažila o uzdravení přírodní cestou. .....

Tantra, Mohendžodáro - Tantrické techniky a  jejich význam

Není tajemstvím, že je pro ženy velice prospěšné, pokud opustí čas od času mužskou společnost a věnují se samy sobě. Mohou si povídat, objímat se, poznávat samy sebe. Jak může zde tantra ženám prospět? Jde především o to, zájemkyně s tantrou seznámit, otevřít a naladit se na nový, jiný způsob nahlédnutí na vnitřní duchovní práci.

Tantra a moje tantrická cesta ženy, Zita Žurková - Mohendžodáro, MUDr. Monika Sičová

Autorka Zita Žurková je akreditovanou cvičitelkou Mohendžodáro a vede pravidelné kursy v Olomouci, Zlíně, Valašském Meziříčí a v Praze.

Dovoluji si učit se pracovat s energií, která mě tolik naplňuje....Dovoluji si častěji říkat vše, co cítím.....

Tantra jóga, Mohendžodáro - návrat k ženstvu, Lenka Káčeriková

Mohendžodáro je posvätné starodávne cvičenie tantrickej jógy určené výhradne pre ženy. Je to ucelený súbor deviatich pozícií tela, ktoré postupne na seba naväzujú, aktivujú a rozvádzajú sexuálnu, životnú energiu do tela. Výrazne napomáha dýchanie. Cvičenie slúži na podporu zdravia, vitality, sexuality, upravuje hormonálny systém, omladzuje.

Je to však viac, než len cvičenie, je to hlboké ponorenie sa do seba samej, rituálne vstúpenie do chrámu, prebúdzanie ženy, vnútornej ženy, sebauvedomovanie.

 

Subscribe to ČLÁNKY